2681101158 6977456093 Γώγου Μπακόλα 48, Άρτα spurosg7ar@hotmail.com
hero image
 
     
  ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
Μεταφορική Εταιρία Μετακομίσεις - Μεταφορές Άρτα - Ήπειρος


Με περισσότερα από 22 χρόνια στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων, η μεταφορική εταιρεία μας “ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, είναι καθημερινά κοντά σας φροντίζοντας για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Άρτα και σε όλη την Ήπειρο, καθώς και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
     
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
 
αναλαμβάνουμε την μεταφορά εμπορευμάτων, οικοσκευών, βαρέων αντικειμένων, καθώς και διανομές άμεσα, με ασφάλεια και κυρίως οικονομικά.

Για εσάς που θέλετε μια εύκολη και γρήγορη μετακόμιση, παρέχουμε ολοκληρωμένα και οικονομικά πακέτα που περιλαμβάνουν εκτός από τη μεταφορά της οικοσκευής: συσκευασία - αμπαλάζ, αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών καθώς και λύσιμο και δέσιμο επίπλων. 

 
Παράλληλα, διαθέτοντας ανυψωτικά μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και ανυψωτικές μετακομίσεις στην Άρτα και σε όλη την Ήπειρο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Άρτα, σε όλη την Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
 
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είτε επιθυμείτε μια ξέγνοιαστη και γρήγορη μετακόμιση, είτε να μεταφέρετε τα αντικείμενα σας άμεσα και με ασφάλεια, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πραγματοποιούμε μεταφορές και μετακομίσεις στην Άρτα και σε όλη την Ήπειρο, την Λευκάδα καθώς και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης. 
 
     
 
 
 
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και αν είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
ΤΗΛ. 2681101158 
ΚΙΝ: 6977456093 
 
 
     
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα, όλη την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
     
 
 
     
     
     
  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με μεταφορές και μετακομίσεις, έχουμε συνεργαστεί με ένα μεγάλο αριθμό ιδιωτών και επαγγελματιών και έχουμε καταφέρει χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, να αποτελούμε την νούμερο ένα επιλογή σε όλη την Ήπειρο.

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μεταφορών και μετακομίσεων, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.