2681101158 6977456093 Γώγου Μπακόλα 48, Άρτα spurosg7ar@hotmail.com
hero image
 
     
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ - Μεταφορική Εταιρία Μετακομίσεις - Μεταφορές Άρτα - Ήπειρος


Η μεταφορική εταιρεία μας “ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, είναι δίπλα σας και πάντα έτοιμη να διευκολύνει κάθε βήμα της μετακόμισής σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε πελάτη.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της μετακόμισής σας, η μεταφορική εταιρεία μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα επαγγελματικά σας είδη, ή ακόμη και τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας με ασφάλεια και αξιοπιστία στην Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
 
 
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
 
     
 
  Οικιών
  Γραφείων
  Φοιτητών
  Καταστημάτων
  Στρατιωτικών
  Επιχειρήσεων
 
     
  ...και κάθε μετακόμιση στην Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Μεριμνούμε για όλες τις πτυχές που απαιτεί μια γρήγορη και σωστή μετακίνηση, από την αρχή μέχρι το τέλος της και φροντίσουμε να μεταφερθούν όλα τα υπάρχοντά σας με ασφάλεια στο νέο χώρο σας.
 
     
 
 
     
     
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
Στην μεταφορική εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακομίσεων, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών για την άνετη και αποτελεσματική μετακόμισή σας. Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις που περιλαμβάνουν:
 
 
 
     
 

Συσκευασία - Αμπαλάζ

Περιλαμβάνει την προσεκτική συσκευασία και το αμπαλάρισμα των αντικειμένων σας, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα των αντικειμένων σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
   
     

Λύσιμο - Δέσιμο Επίπλων

Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί αναλαμβάνουν το λύσιμο και το δέσιμο των επίπλων σας, εξασφαλίζοντας την ασφαλή τους μεταφορά.
   
     

Αποσύνδεση - Σύνδεση Συσκευών

Στηριζόμαστε σε έμπειρους τεχνικούς για την ασφαλή αποσύνδεση και σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας.
   
     

Ανυψωτικές Μετακομίσεις

Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό για ανυψωτικές μετακομίσεις, καθιστώντας τις μετακινήσεις σας ακόμη πιο εύκολη υπόθεση.
   
     
 
     
     
 
 
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και αν είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
ΤΗΛ. 2681101158 
ΚΙΝ: 6977456093 
 
 
     
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα, όλη την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
     
  Επιλέξτε εμάς για μια άνετη & αξιόπιστη εμπειρία μετακόμισης!


Είτε πρόκειται για μετακόμιση κατοικίας είτε επαγγελματική μετακίνηση, η μεταφορική εταιρεία μας, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε πτυχή της διαδικασίας μεταφοράς σας. 
 
     
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ &
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού ακούσει τις ανάγκες σας θα σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για μια γρήγορη, ασφαλής και ξένοιαστη μετακόμιση.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις μετακομίσεις, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε άμεσα και αξιόπιστα τη διαδικασία μιας μετακόμισης με απόλυτο σεβασμό στην περιουσία σας. 

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Είμαστε δίπλα σας και πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση και να σας καθοδηγήσουμε μέσα από τη διαδικασία της μετακόμισης.