2681101158 6977456093 Γώγου Μπακόλα 48, Άρτα spurosg7ar@hotmail.com
 
     
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ - Μεταφορική Εταιρία Μετακομίσεις - Μεταφορές Άρτα - Ήπειρος


H μεταφορική εταιρεία μας “ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, διαθέτοντας χρόνια πορείας στο χώρο και ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, αναλαμβάνει παντός είδους μεταφορές από και προς την Ήπειρο αλλά και σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα επιθυμείτε, κατόπιν συνεννόησης.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
     
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε τις μεταφορές εμπορευμάτων σας με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Είτε πρόκειται για μικρά είδη είτε για μεγάλα φορτία, είμαστε η επιλογή που μπορείτε να βασίζεστε.
   
     

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ

Κατανοούμε τη σημασία των προσωπικών αντικειμένων σας. Οι μετακομίσεις σας γίνονται εύκολες και άνετες με την εξειδικευμένη μας ομάδα και τον σύγχρονο στόλο μας.
   
     

ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Διαθέτοντας φορτηγά ψυγεία και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε ψυγειομεταφορές για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
   
     

 


ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Η έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να μεταφέρει με ασφάλεια βαρέα αντικείμενα όπως πιάνα, πλυντήρια κ.α. και να φροντίσει για την άμεση και ασφαλή μεταφορά τους στον τελικό προορισμό.
   
     

ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διανομών, καλύπτοντας την Ήπειρο και την Λευκάδα. Από τη συσκευασία έως την παράδοση, εξασφαλίζουμε την ομαλή ροή των προϊόντων σας και την έγκαιρη παράδοσή τους.
   
     
 
     
     
 
 
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και αν είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
ΤΗΛ. 2681101158 
ΚΙΝ: 6977456093 
 
 
     
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα, όλη την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
     
  ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ


Είτε πρόκειται για διανομές είτε για συστηματικές μεταφορές εμπορευμάτων, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να φροντίσουμε για την άψογη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. 
 
     
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ &
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
     
  Με τεχνογνωσία που αντλούμε τόσο από την εμπειρία μας στις μεταφορές όσο και από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε εγγυημένες υπηρεσίες μεταφορών στην Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα.

Σε όλες τις μεταφορές που αναλαμβάνουμε δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια του μεταφερόμενου φορτίου καθώς και στην έγκαιρη παράδοσή του στον τελικό προορισμό του.

Εάν αναζητάτε εξειδικευμένες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για την μεταφορά των αντικειμένων σας, η μεταφορική εταιρεία μας είναι εδώ για εσάς και πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.